Servicii Professional make-up

make-up artist Luiza MaghiariRealizez machiaje profesionale in Bucuresti, pentru sedinte foto, advertising, showbiz, TV, teatru, machiaj de seara, machiaj pentru ocazii speciale, machiaj pentru mirese, machiaj pentru mire, machiaj la domiciliu si in saloane de infrumusetare, machiaj bronzant, machiaj Glamour, machiaje de zi, machiaj transparent, machiaj foume sau smokey eyes, machiaj pentru tenul matur, machiaj pentru persoanele cu ochelari, cu produse cosmetice profesionale (MAC, BrunoVassari, Kryolan, Attelier Paris, Sugarpill, Anastasia Soare). Make-up, professional make-up, make-up artist, ingrijirea sprancenelor, remodelarea sprancenelor, machiaj corector, make-up corector, machiaj profesional, aplicare gene false.


Preturi machiaj profesional:


Machiaje profesionale make-up artist Luiza Maghiari, realizate in tehnica acuareleiMachiajele sunt realizate in tehnica acuarelei sau a creionului, combinata cu metoda clasica. Pretul machiajului include genele false din par natural si deplasarea la domociliul d-voastra. Daca sunt solicitari mai multe pentru aceeiasi deplasare sau daca se doreste ca machiajele sa se faca la mine ofer discounturi.

Alte servicii:

Organizez sedinte foto la studio sau in alta locatie, pentru persoanele interesate dar si pentru corporatii care vor sa-si promoveze angajatii cu poze realizate de fotografi profesionisti. Colaborez cu hairstylisti si fotografi profesionisti, impreuna formam o echipa pe care va puteti baza in indeplinirea dorintelor d-voastra.

Cursuri de machiaj, individual sau in grup. Nu se emite diploma, insa te vor ajuta sa-ti achizitionezi produsele pentru un machiaj reusit si de lunga durata si sa dobandesti cunostinte necesare pentru a pune in valoare frumusetea ta.

Realizat de GCweb.ro
eXTReMe Tracker