play magnify arrow slider_close slider_left slider_pp slider_right slider_video slider_arrow slider_show

Servicii Professional make-up


Realizez machiaje profesionalepret machiaj profesional bucuresti in Bucuresti, pentru sedinte foto, advertising, showbiz, TV, teatru, machiaj de seara, machiaj pentru ocazii speciale, machiaj de miresa, machiaj pentru mire, machiaj la domiciliu si in saloane de infrumusetare, machiaj bronzant, machiaj Glamour, machiaje de zi, machiaj transparent, machiaj foume sau smokey eyes, machiaj pentru tenul matur, machiaj pentru persoanele cu ochelari, cu produse cosmetice profesionale (MAC, BrunoVassari, Kryolan, Attelier Paris, Sugarpill, Anastasia Soare). Make-up, professional make-up, make-up artist, ingrijirea sprancenelor, remodelarea sprancenelor, machiaj corector, make-up corector, machiaj profesional, aplicare gene false.

Preturi machiaj profesional:

  1. Machiaj de Seara / de Club / Banchet - 150 lei
  2. Machiaj de Mireasa - 200 lei
  3. Proba Machiaj de Mireasa - 100 lei
  4. Machiaj de Zi - 100 lei
  5. Stilizat sprancene femei si barbati - 30 lei
  6. Machiaj pentru Barbati - 80 lei
  7. Deplasare la domiciliu - de la 30 lei

MMachiaje profesionale make-up artist Luiza Maghiari, realizate in tehnica acuareleiachiajele sunt realizate in tehnica acuarelei sau a creionului, combinata cu metoda clasica. Pretul machiajului include genele false din par natural.

Alte servicii:

Organizez sedinte foto la studio sau in alta locatie, pentru persoanele interesate dar si pentru corporatii care vor sa-si promoveze angajatii cu poze realizate de fotografi profesionisti. Colaborez cu hairstylisti si fotografi profesionisti, impreuna formam o echipa pe care va puteti baza in indeplinirea dorintelor d-voastra.

Cursuri de machiaj, individual sau in grup. Nu se emite diploma, insa te vor ajuta sa-ti achizitionezi produsele pentru un machiaj reusit si de lunga durata si sa dobandesti cunostinte necesare pentru a pune in valoare frumusetea ta.


eXTReMe Tracker